Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ilçe köy arası geçici görev

Maalesef, ödenmesi mümkün değil. Belediyeye bağlı köy memuriyet mahalli içinde olduğundan harcırah ödenmesi uygun değildir.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kefalet Kesitisi

kefalet sandığı yakında bir yazı ile durumu bildirip kesilmeyen ayları isteyecektir. Ben olsam bu aydan itibaren kesintiye başlardım. Şimdilik personelin maaşından 100 TL gibi bir kesinti çok olur. Kefalet sandığı durumu fark eder ve yazı ile isterse o zaman gelen yazıya istinaden kesinti...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Tek kişilik Maaş

arkadaşlar bu sorun say2000i sisteminin maaşlar onaylandıktan sonra, ödeme tarihi geçmeden ikinci bir hesaplamaya izin vermemesi.
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TEMMUZ DA MESAİ KAÇ SAAT?

bu yazının sağlık hizmetleri için ödenen nöbet ücretleri ile ilgili olduğu söylenemez. belediyelere herhangi bir fazla çalışma ücreti ödenmesin deniyor. sağlık hizmetlerinde ise strateji geliştirmenin yayınladığı yazı doğru olan kısmı arkadaşlar.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Memur Eşlerin Sürekli Görev Yolluğu

konu hortlaması olmaması için tarafımdan kilitlenmiştir.
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Naklen Tayin Olan Personel Ödemeleri

tired_of kardeşimiz gerekçeli kararı yazdığı için ve konu sonuçlandığı için tarafımdan kapatılmıştır.
  7. Yaşar Yarımoğlu

son açıklama mantıklı geldi. işi garantiye alıp maaş hesabını yapmışsan 15 inden önce ayırmamak lazım.
  8. Yaşar Yarımoğlu

teşekkürler arkadaşlar. sonuç; yasal olarak şu şu sebeple ödemiyorum arkadaş diyen bir muhasebe yetkilisi yok.
  9. Yaşar Yarımoğlu

aslında sorun şu arkadaşlar, genel bütçe personeli için maliye ile herhangi bir sorun yaşamıyorum. sizin de söylediğiniz gibi maaş nakline maaş ödenmiştir diyoruz, mal müdürü onaylıyor. ancak döner sermaye personeli için muhasebe birimi yetkilisi ile itilafa düştük. kişi borcu yapmamı ve...
  10. Yaşar Yarımoğlu

maaş hesaplanıp saymanlığa evraklar teslim edildikten sonra ve ayın 15 inden önce ayrılan personelin ödemeleri ile ilgili yorumlarınız nelerdir? (ayın 8 inde evraklar gönderildi, personel ayın 10 unda ayrıldı)
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ödemede Aylığa ilişkin Hükümler

bundan sonra verilecek cevaplar genel olarak aynı olacağı ve yeni konu hortlamasına meydan vermemek için tarafımca kilitlenmiştir.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ödemede Aylığa ilişkin Hükümler

uzman mutemet yazmış ama biraz daha açalım; sorduğunuz hükümler, aslında 657'nin ta kendisidir. Genel olarakta Mali Hükümler bölümü mutemet olarak bizlerin kılavuzudur. Ama siz yinde de yukarıda sorduğunuz sorulara ilişkin cevaplara ulaşmak için sadece bir bölüm değil, 657 Sayılı Kanun'nun...
  13. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Maaş ödemesi

kadrosu nasıl gidiyor üstadım ? biraz açar mısın? genel uygulama; tus kazanan hekimin kadrosu kendi kurumunda kalır, maaşını ve 375 denge tazminatını kendi kurumu öder. Gittiği fakülte ya da eğitim araştırma da eğer çıkarsa sabit dışı hesap edilir ki, her ay ödenen 375 bir yazı ile eğitim...
  14. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Memur bilgileri, SGK'ya 90 gün içinde bildirilecek

HİTAP modülünün mutemetlik birimleri ile herhangi bir ilgisi olmamasına rağmen yöneticiler bu konuda yanlış yönlendirmeye devam... HİTAP bilgileri tamamen personelin özlük hakları ile ilgili... Kamu Hastanelerine bağlı Genel Sekreterlikler işlemleri yürütüyor, ancak personel biriminin arada...
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sağlık Kurumlar İşletmeciliği

Hocam ben konuyu tartışmaya açtım. Birlikte yorumlamak lazım. Açıklamanın sadece zam ve tazminatlara yapılması manidar. Daha net olunabilirdi. Bana göre; sağlık hizmetleri sınıfından bir personelin aynı sınıfa atanabileceği bir üst öğrenim bitirdiğinde derece-kademe ilerlemesi yapılıyor, bağlı...
  16. Yaşar Yarımoğlu

ilgili yazı http://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-36650/ust-ogrenim-bitirilmesi-durumunda-odenecek-zam-ve-tazmi-.html?vurgu=zam+ve+tazminat
  17. Yaşar Yarımoğlu

arkadaşlar bu konuda yanlış yönlendirme yapıyor olabilirsiniz. en son Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 22.07.2014 tarihli Zam ve tazminatlar hakkında yazısında "sadece bulunulan hizmet sınıfına atanılabilecek mesleki bir üst öğrenimin bitirilmiş olmasının yeterli...
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sağlık Hizmetleri Sınıfı İçin Üst Öğrenim

yardımcı sağlık hizmetleri personeli için hangi bölümü okuduğu önemli değildir. Önemli olan halen çalıştığı (sağlık hizmetleri sınıfı) sınıfa atama yapılabilen bir bölüm olması. Ancak, ÖSYM farklı bölümler için farklı alanlar tercih ettiriyor. Sonuç olarak arkadaşınızın en son okuduğu...
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2015 Yılı 2. Dönem Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

dediler bile... ayın 14 ünde muhasebe birimlerinde hesaplamalar yapılarak belgeler teslim edilecek :) 15 inde farklar ödenecek... lütfen bazı konularda ağzınızı hayra açın arkadaşlar :)
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2015 Yılı 2. Dönem Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

2015 Yılı 2. Dönem Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Maliye Bakanlığı, Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü (BUMKO) 2015 yılı 2. dönem  için geçerli olacak enflasyon farkı ile hesaplanmış mali ve sosyal haklar genelgesini yayımladı. T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel...
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5434 Sgklı olan memurun primlerinin yanlışlıkla 5510 olarak ödenmesi

ek mahiyette aylık prim ve hizmet belgesine girilerek maaş ödemelerinin yapıldığı dönem seçilip, ek bordro yapılan iştirakçiye ait bilgiler yazıldıktan sonra personel statüsü bölümünde ‘5510 sayılı Kanundan önce sigortalı olanlar’, ek bordro sebebi alanından da “yanlışlıkla 5510 sayılı Kanuna...
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5434 Sgklı olan memurun primlerinin yanlışlıkla 5510 olarak ödenmesi

5510 rimleri 5434 ten yüksektir zaten. fark çıkmayacaktır. siz düzenlemeyi yapıp bildirimi yapın. hesap sıfır (0) çıkacaktır. bizzat daha önce yaptım.
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

5510 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten sonra Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında ilk defa sigortalı olup, Radyoaktif ve radyoiyonizan maddelerle yapılan işlerde çalışan sigortalının, (bir ayda) söz konusu işlerde fiilen 106 saat çalışması halinde, bu...
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi GERİYE DÖNÜK EK GÖSTERGE FARKI

forumda arama yapmadığınız anlaşılıyor. lütfen aşağıdaki linki inceleyiniz. http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=1159&highlight=ge%C3%A7mi%C5%9Fe+d%C3%B6n%C3%BCk+terfi+fark%C4%B1
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Whatsap Masa Üsütünüzden YAzın

bir gün akıllı telefonum olursa denerim üstadım... :)
  26. Yaşar Yarımoğlu

Programlar 663 KHK Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

RE: KHB Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı inanın ben de çok merak ettim :) 6400 ek göstergeyi bırakmış, yönetici mi olmuş... vah vah :)
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ramazanla aranız nasıl ?

:) sorma, çok sıcak...
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi vefat eden personele emekli yolluğu ödenir mi?

Bu konu hakkında ilk bakılacak mevzuat 04.07.2001 tarih ve 631 Sayılı KHK’dir. “Madde 14/A- (Ek: 31/7/2003-4969/3 md.) 10.2.1954 tarihli ve 6245 sayılı Harcırah Kanunu kapsamı dışında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarında; c) Emekliliğini isteyen veya emekliye sevk olunan, haklarında toptan...
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Emekli Yolluğu Göstergesi

esas konu kapanmış ve yeni konu açılmış olduğundan tarafımdan kilitlendi. bu mesajdan önce yayınlanan son 2 mesajdaki katsayılar toplu sözleşme hükümlerine göre 2015 yılı için 13.558'dir son soru, konu hakkında arama yapıldığında ulaşılabilmesi için yeni konu başlığı altında açılarak...
  30. Yaşar Yarımoğlu

Programlar 663 KHK Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

RE: KHB Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı eline sağlık Harun hocam, emeklerine sağlık...
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet Hesaplama Programı

eyvallah, haklısınız... yükleme işleminden sonra yönlendirme başlayacak...
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet Hesaplama Programı

programı hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık. çok güzel bir program olmuş... personele vermeyi düşünüyorum, ikide bir gelip ne kadar alacam demesinler diye :)
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi yurt dışı geçici görev yolluğu

euro kullanmanız daha yerinde olacaktır. linkin 5-7 sayfalarını inceleyiniz. http://www.gib.gov.tr/fileadmin/user_upload/Yararli_Bilgiler/gundelik_tutarlari.pdf
  34. Yaşar Yarımoğlu

farketmez, o zaman euro alın. burada sizin için referans merkez bankası olmalı, gerisi teferruat. yani dolar, euro ya da sterlin olması bir sorun teşkil etmez.
  35. Yaşar Yarımoğlu

işlemi yaptığınız tarihteki merkez bankası dolar kurunu baz alın. hatta bir adet çıktı alırsanız o güne ait merkez bankası dolar kurunu, sonra başınız ağrımaz.
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi izin parası

imzamı atıyor ve konuyu kilitliyorum... memurlarda yoktur.
  37. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yolluk Bildiriminin 1 Ay İçinde Verilmesi Gerektiği Kararı

:huh: dedim ta üstad, bizim memleket... sağlık olsun, artistlik yapana ilk mahkeme kararı, insan gibi gelene ikinci mahkeme kararı :cool:
  38. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yolluk Bildiriminin 1 Ay İçinde Verilmesi Gerektiği Kararı

bizim memleket böyle işte, ekte verdiğim idare mahkemesi kararı ise tam tersi 5 yıl içinde istenirse ödenebileceğini ayrıntısıyla açıklamış... yani olayın özeti 5018 SK. 34. maddesi...
Geri
Üst Alt