Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi doğum izni seçme

katılmıyorum desem yalancı olurum... sonra da aşağıda çalışanlar vay efendim mutemet ne yapıyor, maaşları yaptıktan sonra iş mi var falan filan... beynimizde 24 saat iş var, bilen yok
  2. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Kesenek

eyvallah harun hocam, haklısın... ancak mutemet arkadaşımız bildirim yapamıyorum dediğine göre kesenekleri göndermiş, zira şimdi hesapladığı 4924 maaşı ekim ayına ait, yani çoktan bildirim yapıldı.... bu durumda sgk dan isteyecek ya da sizin dediğiniz gibi bu ay hesapladığı ekim maaşından...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Kesenek

ek mahiyette sadece bir dönem, maaş ödeme dönemi değişen personelin ilk ay bildirimi
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EmsanVeri hatası

hala beklemedeyiz...
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi birim performans katsayısı nasıl ve neye göre hesaplanmaktadır

E1 sınıfı hastaneler için hesaplanmaz... 1 olarak alınır.
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kbs işten ayrılma istifa dönüşü tekrar giriş

sorun çözüme kavuşmuş olduğundan tarafımdan kapatıldı... sistem ile ilgili sorunların tartışıldığı sayfamızdan devam ediniz...
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS Duyuru

ne varki, birlik koordinatörümden aldığım bilgiye göre; ekobs için ekim 2015 verilerinin girilmesi istenmiş. bu verilerle bir hesaplama yaparak yeni bir program yapılacakmış... mış mış mış da mış mış mış...
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS Duyuru

sonunda doğruyu gördüler demek ki :)
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi DÖNER SERMAYE SORUNU TAMAMEN ÇÖZÜLDÜ

sorun çözüldü şeklindeki açıklamalar bizim memleketimizin habercilik anlayışının bir örneği; ortada hiç birşey yokken başlıklarla insanlar aldatılır. tamda sizin belirttiğiniz gibi, bu oran (%65) her bir hastane için uygulanması mümkün olmayan birşey. genel sekreter uygun gördüğü hastaneler...
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi DÖNER SERMAYE SORUNU TAMAMEN ÇÖZÜLDÜ

değişen birşey yok... döner sermayeden pay alamayan uzman hekimleri kurtarmış oldular sadece... bırakın yardımcı sağlık personelini, pratisyen tabipler bile ek ödeme alamıyorlar...
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yurtiçi Yolluk Damga vergisi

gösterdiğiniz yolluk hazırlama sürecinde damga vergisini biz belirleyemeyiz. benim bahsettiğim manuel ödeme emri düzenlerken ve bizim gibi genel bütçeli idareler için geçerliydi. verdiğiniz örnekten anlaşılıyor ki siz özel bütçeli bir kurumsunuz. bu durumda size ait hesap kodları farklı...
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sayıştay Raporu Sağlık Bakanlığı Performansa Dayalı Ek Ödeme Hesaplama Sistemini Eleş

hesaplamaları yapan kişiler olarak yönetmeliğin ne kadar adaletsiz olduğunu zaten biliyoruz. Sayıştay'ı destekliyorum :)
  13. Yaşar Yarımoğlu

kesinti bölümünden 600 hesabı seçip oradan da damga vergisi seçilmeli... seçtiğiniz hesap hatalı hocam...
  14. Yaşar Yarımoğlu

değişen birşey yok hocam. hatalı giriş yapmış olmalısın; 600 lü hesaplardan dene tekrar
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ücretsiz izinde giyim yardımı

konuyu dağıtmayalım :) raporumu özel mesajla gönderdim. hastalık iznine çevrilmesi için arz ederim. :P
  16. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ücretsiz izinde giyim yardımı

biraz daha detay gerekli hocam, giyim yardımı hangi dönemleri kapsayarak ödendi, personel ne zaman ücretsiz izne ayrıldı v.s.
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Fren müşürü deyip geçmeyin

geçmiş olsun üstad... bende de var aynı dert ama burda konuyu dağıtmayayım. ustalara ve parçacılara vermedik para kalmadı ama sorun hala aynı :(
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ayniya saymanı yan ödemesi ?

söylediklerimin arkasındayım :)
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kalite Katsayısı ?

özür, atlamışım :) yönetmelik mi? toplu sözleşme metni mi? derseniz. toplu sözleşme metni derim...
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ayniya saymanı yan ödemesi ?

BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2006/10344 Bazı özel durumlara ilişkin esaslar MADDE 4 - (1) Bu Karara ekli I, II ve III sayılı cetvellerde yer alan zam ve tazminatların ödenmesinde aşağıdaki esaslara uyulur: a) Ödenecek İş Güçlüğü Zammı, II sayılı Cetvelin “A- Üst...
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kalite Katsayısı ?

yönetmeliğe eklenen yeni hükümler eylül ayında uygulanmaya başlanacak. "Yönetmelikte yapılan değişiklikler Eylül 2015 döneminin ek ödeme hesaplamalarında uygulanacak olup, Ekim ayının ilk haftasında hesaplamaları yapılacak olan performansa dayalı ek ödemelere yansıtılacaktır" yine de çelişki...
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi E-BİRDİRGE DE 1 AY ÖNDEN GİTME SORUNU

yormayın kendinizi; aynı sorunla karşılaşan biri olarak hatayı farkettiğim aydan itibaren bildirgeyi vermedim, takip eden ay verilmesi gereken zamanda verdim. sgk ile ilgili hiçbir sorun olmadı. sadece muhasebe aradı, niye bildirgeyi getirmedin diye, bende bundan sonra peşin değil biten dönem...
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi e-yolluk da katılım ödemesi

e yolluk girişini yapan personel, diğer masraf ekle menüsünden fatura ile belgelendireceği katılım ücretini giriş yapabilir. -diğer masraf ekle -tarihi (belge tarihi) -adedi -tutarı
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) Harun hocam, diğer arkadaşlardan da dönüş olacaktır ama programda formül eksiklikleri var, ilgilenirsen memnun oluruz. - eklediğimiz kişilerin brüt ve netleri gözükmüyor. - kişilere farklı birimlerden nöbet saatleri yazıyorum ama sadece normal nöbet...
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) eline, emeklerine sağlık üstadım.
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Acil Hasta Kabul Nöbet Ücreti hk.

nöbet acilde tutulduğu için %50 artırımlı olarak ödenmeli
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek göstergeye bağlı oranlar

FHZ den önce Eylül maaşlarında dikkat etmek gerekiyor arkadaşlar; 5510 öncesi için Sosyal Güvenlik Kesintisi (Devlet ve kişi katkısı) hesaplanırken [Gösterge Aylığı* + Taban Aylık + Ek Gösterge + Kıdem Aylığı + (En Yüksek Devlet Memuru Aylığı x Emekli Keseneği Oranı)] x %20 şeklinde...
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aylık Gelir ve Dağıtılacak Ek Ödeme Hakkında

onaydan bahseden yok hocam, sonuç cümlesi aynen şöyle ; "Bu doğrultuda, sabit ek ödemeler toplamının dağıtılabilecek ek ödeme üst sınırını aşmadığı dönemlerde döner sermaye komisyonunca karar alınacak tutarın, her iki ödeme toplamının Kanundaki üst sınırını aşıp aşmadığının dikkate alınarak...
  29. Yaşar Yarımoğlu

Tanışma herkese selamlar

hoşgeldiniz.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aylık Gelir ve Dağıtılacak Ek Ödeme Hakkında

Yazıyı okuduğumdan beri kendime gelmiş değilim; büyük hastaneler için bu yazının bir önemi zaten yok. E1 sınıfı bir hastanede toplam 4 ya da 5 uzman olur ve hastane geliri de zaten düşüktür. 4 ya da 5 uzman içinden de en iyi puan yapan dahiliyecidir. ayda 40.000 puan yapar, alsa alsa sabit...
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kıdem aylığı hesaplama

farklı bir konu olduğu için buradan yeni bir başlıkla bölüyorum. lütfen konu içinde konu açmamaya özen gösterelim. zamanını harcama hocam o işlerle. sgk kendi kafasına göre maaş hesaplaması yaptığı için bir değeri yok zaten.
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi terfi bordrosu yapma ve keseneklerini gönderme

sorun için çözüm önerileri yapılmış olduğundan ve konu hortlaması olmaması için tarafımdan kilitlenmiştir.
  33. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 istifa

başka yapacak bir şey yok üstadım, işinizi biliyorsunuz. Sabit ek ödeme zaten verileceği için orda problem yok. Yalnız keseneklere dikkat edin...
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi terfi bordrosu yapma ve keseneklerini gönderme

aşağıdaki linkte üstadlardan Harun KURU'nun terfi programı var. Oradan yapabilirsiniz. keseneğini ise ek mahiyette bir veya birden fazla dönemi seçip oradan intibak tashihi olarak gönderiniz. http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=1105&highlight=terfi+program%C4%B1
  35. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TUS ve Görevden ayrılış

kişisel yorum yapmayacağım :) bu konuda mali denetleme geçirmiş ve ilgili konu hakkında bilgi almış meslektaşım varsa onun yorumu daha doğru olur.
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi TUS ve Görevden ayrılış

TUS atamaları iki türlü olmakta; 1. Özlük hakları eski kurumunda kalmak üzere eğitime gönderilenler: Bu durumda maaş ve 375 denge tazminatları size kalıyor. 2. Özlük hakları gittiği kurumda olmak üzere gönderilenler: Bu durumda maaş nakil yaparak gönderiyorsunuz, sizinle hiçbir ilgisi...
Geri
Üst Alt