Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS AVANSLI MAAŞLAR

normal maaş hesabı yapınız... kbs avans işlemlerini otomatik olarak yapacaktır.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sürekli görev yollugu

Harun Kuru'nun yazdığı gibi mevzuat içinde her iki senaryonun uygulanmasında da bir sorun yok, yani ne yaparsanız yapın mevzuata uygun olacak... zaten bu nedenle herkes hangisi işine gelirse onu uyguluyor. Konu hakkında bir netlik aramayalım arakadaşlar; 6245 güncellenip, bu konular netliğe...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Çalışanların SGK Prim İadesi Hakkında İşleyiş Süreci

ek ödemeler emekliliğe yansıtılsın diye imza toplayanların, şimdi kesilen kesenekleri iadesi için dava açması ne acı!
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B nöbet ücretleri

bu aralar eski kesintileri de mahkeme yolu ile alanlar var... uzman mutemetin dediği gibi iki türlü görüş var ancak nöbet ücretleri ile ilgili mevzuatta "damga vergisi hariç hiç bir kesinti yapılmaz" cümlesinden tutturup kesmemeyi tercih ederim.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2015/28 Duyuru

özet daha iyi olmuş :)
  6. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli maaş yıl sonu işlemleri hk

gayet güzel bir açıklama, çok teşekkürler üstadım... :)
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Görevlendirme Olur'u

:) üst makam bir görevlendirme yazısı (oluru) yazmış... alt makam da yazarsa hoş olmaz... yaptığınız işlemde bir sorun yok hocam...
  8. Yaşar Yarımoğlu

o kısmı tamam harun hocam, benim aklıma takılan ocak ta yapacağımız maaş için... daha önceleri 4 b liler için aralık 15-31 arası yarım maaş yapıyorduk, acaba 4924 ,çin de böyle bir durum sözkonusu mu?
  9. Yaşar Yarımoğlu

bu ay kasım maaşlarını yapacağız ama 4924 için aralık maaşında yapılması gereken ekstra birşey var mı arkadaşlar?
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) ben bugüne kadar birleşik yapıyordum ama muhasebe birimi sorun çıkardı, şimdi ayrı yapıyorum. önce muhasebe biriminizle görüşün isterseniz :)
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-Yeni sendika üyesi girişi

mutemet arkadaşım, 1 yazmanız yeterli, zira sistem otomatik hesaplayacak zaten... 1 yazıp hesaplatın, sonra kontrol edersiniz.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimine Giden Hekimin Sabit Ek Ödemesi

Konunun uzamaması için son durum bilgisi; daha fazla dayanamayarak TKHK Ek Ödeme Daire Başkanlığı'nı aradım, uzman mutemet üstadımın ilk söylediği gibi "afiliye hastanelerde uzmanlık eğitimine giden tabip için sabit ek ödeme afiliye hastane tarafından ve hatta asistan sabiti olarak ödenir"
  13. Yaşar Yarımoğlu

üstad, çkys de ekstra birşey yazmıyor; "kadrosu ve özlük hakları kurumumuzda kalmak kaydıyla ...... üniversitesi, tıp fakültesi, çocuk sağlığı ve hastalıkları ...." diye devam ediyor.. çkys kararında tıp fakültesi yazan yer afiliye kapsamında olan bir hastane yani Sağlık Bakanlığına bağlı...
  14. Yaşar Yarımoğlu

:) teşekkür ederim bilgi için normal olanları zaten bu şekilde yapıyoruz ancak afiliye hastane için sormuştum...
  15. Yaşar Yarımoğlu

afiliye hastane bana yazı göndermiş üstad:) biz afiliye hastaneyiz ödemeyiz diye :) kafayı yiyecem yahu...
  16. Yaşar Yarımoğlu

10 puanlık uzmanlık sorusu; (forumda aradım ama bulamadım) Kurumda görevli iken uzmanlık eğitimi yapmak üzere afiliye hastaneye giden hekimin sabit ek ödemesini kendi kurumu mu yoksa eğitim için gittiği tıp fakültesi olmasına rağmen sağlık bakanlığına bağlı afiliye sınıfı eğitim araştırma...
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi askerlik borçlanması

terhis belgesini dilekçe ekinde vererek askerlik süresinin özlük haklarınıza sayılması talebiyle dilekçe yazın. derece ve kademenizde ve kıdem yılınızda değişiklik yapılacak. terfi onay yazısı gelince maaşta düzenleme yaparsınız.
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi fark maaşı hesaplama detayı

geçmişe dönük fark olarak ek bildirim yapıldığı zaman ceza gelmez htsumer üstadım... yeterki fark bordrosunu yapsın mutemet arkadaş...
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Bırakınız Geçsinler.

:) neler neler neler...
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Duyuru GÖREVDEN AYRILANLARIN YETKİLERİNİN İPTAL EDİLMESİ_24.11.2015

mutemet olarak şifre alınabilir ancak, bana gelen son 2014 yılı sayıştay raporunda KBS sisteminin yetkisiz kişilerce kullanılamayacağı, sadece harcama yetkilisi şifresiyle giriş yapılması gerektiği belirtilmişti. :) çöz bakalım problemi...
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Bırakınız Geçsinler.

bunun sebebi mutemetler olmasa gerek; konusuna hakim olmayan, kendinden korkan yeni tip sözleşmeli yöneticiler sağolsun... satınalma evraklarına ben nerden bileyim bunların olduğunu diyerek imzalamayan hastane yöneticisi biliyorum ben :)
  22. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Harcırah

hocam neden başka sorular peşine takılıyorsunuz, 4924 lüler hakkında bakanlık bir genel yazı yazmış, orada da net bir şekilde harcırah ödeneceği belirtilmiş. bahane aramaya gerek yok bence, ödeyin gitsin. hatta ekine de yazıyı koyun, sonra bir hesap soran olursa gösterirsiniz.
  23. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Harcırah

ödenir. sağlık bakanlığı, strateji geliştirme daire başkanlığı, 22.04.2015 tarih ve 436 sayılı 4924 sözleşmeli sağlık personeli yazısı madde 8)
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yabancı dil taminatı ?

anlaşıldı :) ama şimdi başlasan 15 dakikaya bir excel bordrosu yaparsın sen üstadım... kolay gelsin...
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici Görev harcırahı ödeme süresi

konu hakkında personel dilekçe ile müracaat etmiş olsun; hangi sebeple ödemeyeceğimiz hakkında bir hüküm olmadığına göre, ödenmesi daha uygun diye düşünüyorum.
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yabancı dil taminatı ?

sorgulamak gibi olmasın ama geçmişe dönük dil tazminatı niye ödenir üstad?
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Terfi Kesenek (5434)

konu çözümlendiğinden tarafımdan kilit
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi yurt dışı yolluğu

konu çözümlendiğinden tarafımdan kilit
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Terfi Kesenek (5434)

5434 için bir veya birden fazla dönem için intibak tashihi yaparak gönderebilirsiniz.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Zorunlu Sigorta Ödemesi

Maalesef ne zaman verdiği önemli değil... poliçeyi size getirdiği zaman ödemeyi yapmak zorundayız. Yani 2014 tarihli poliçeye 2015 tarihinde işlem yapabiliriz. bunun için normal bordromuzu yapıyoruz. Sadece ödeme emrinde bir değişiklik olacak. Yıl içindeki ödemelerde "770.02.01.07.01-Zorunlu...
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Emniyet Hizmetleri Tazminatı

hesaplama sizin yaptığınız gibi olacaktır ancak, söylentilere simdilik kulak asmayın. bu konu hakkında resmi bir yazı görene kadar sessiz kalmak en iyisi :P
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5510 4/C Tabi Olanlar Hakkında Duyuru

teşekkürler üstad, SGK duyurularını da hergün takip etmek biz mutemetlere düşüyor yine,
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Tüketici Kredi Sigorta Alınmayacak.

haber atlamayan gazetecileri geçtiniz arkadaşlar, korkuyorum sizden :)
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aylıksız İzinli Memurun Gss Bildirimi

konu hakkında tartışma tamamlanmış ve konu içinde ayrıca bir konu çözüme kavuşmuş olduğundan tarafımdan kilitlenmiştir.
  35. Yaşar Yarımoğlu

konu hakkındaki tebliğin 5. maddesi açık; TIBBİ KÖTÜ UYGULAMAYA İLİŞKİN ZORUNLU MALİ SORUMLULUK SİGORTASINDA KURUM KATKISINA İLİŞKİN USUL VE ESASLARA DAİR TEBLİĞ (2010/1) Primlerin Ödenmesi ve Kurum Katkılarının Tahsili ile İadesi MADDE 3- (1) Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tabipler, diş...
  36. Yaşar Yarımoğlu

sigorta başlangıç - bitiş tarihleri nedir hocam?
  37. Yaşar Yarımoğlu

problem; sgk yasalarına göre geç bildirim yapıldığı için her ay için ayrı ayrı ceza gelmesi gerekir. (tecrübe; sizin kadar geç olmasa da ben bir ay gecikmeli bir gss bildirimi yapmıştım, ceza gelmedi :) sgk unuttu galiba)
  38. Yaşar Yarımoğlu

ek yapmayacaksın hocam, her ay için ayrı ayrı Aylıksız İzinli Personel GSS asıl mahiyette yapacaksın. (eğer bu personelden başka daha önceki aylarda gss bildirimi yaptığın personel yoksa)
  39. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Kesenek

sorun çözülmüş olduğundan tarafımdan kilitlendi.
Geri
Üst Alt