Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4.Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödeme Hükümlerinin Uygulanması

"Gaziantep,Kilis,Hatay,Şanlıurfa illerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına bağlı olmayan sağlık tesisleri için ilgili illerin ilçelerinde bulunan sağlık tesisleri de dahil olmak üzere tabip dışı tavan oranı 180 alınacak." demek istiyor.
  2. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Aile Yardımı ve agi kişi borcu çıkarma

Devlet Memurları Kanunu Genel Tebliği (Seri No 100) " ...................15 Ekim 1987 tarihinden başlamak üzere her ayın 15'inde ödenecek; bundan böyle, aylık ve ücretlerin ödenmesinde "ay" ibaresi içinde bulunulan ayın 15'inden müteakip ayın 15'inde kadar olan dönemi kapsayacak ve Devlet...
  3. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Aile Yardımı ve agi kişi borcu çıkarma

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu Aile yardımı ödeneği hakkını kaybetme: " Madde 205 – Memur, eş için ödenen aile yardımı ödeneği hakkını eşinden boşanma veya eşinin ölümü, çocuk için ödenen yardım ödeneği hakkını da çocuğun ölümü veya 206 ncı maddedeki hallerin vukuunu takip eden ay...
  4. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4/C geçici görev yolluğu

Memuriyet mahalli dışına görevlendirilenlere 6245 sayılı Harcırah Kanunu hükümlerine göre geçici görev yolluğu ödenmektedir.Memur ve hizmetli tanımına girmediklerinden 6245 sayılı Harcırah Kanunu’nun 8’inci maddesinde yer alan düzenlemeler esas alınarak geçici görev yolluğu ödenir. 6245...
  5. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4.Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödeme Hükümlerinin Uygulanması

4.Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödeme Hükümlerinin Uygulanmasına Dair Genel Yazı.  LİNK: http://khgm.saglik.gov.tr/DB/20/14736_4_donem-toplu-sozles
  6. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi kbs-icra

bende sıkıntı yok , görülüyor.
  7. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi MYS açılıyormu ?

açılıyor... https://mys.muhasebat.gov.tr/login
  8. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4b kesenek ve nöbet kesintisi

Cemal bey, excel şablonu yapın genel bütçenin ödeyeceği tutarı(maas) ve saymanlığin ödeyeceği(nobet) tutarı belirtin e-bildirgeden aldığınız tahakkuk fişine ekleyin gönderin. böyle yapılıyor sıkıntı çıkmıyor.
  9. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4b kesenek ve nöbet kesintisi

Cemal bey zaten sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz.e- bildirgefen aldığınız tahakkuk fişini genel bütçe ve döner sermaye birimine yollarken ödeyecekleri tutarları belirtin yeter yada genel bütçeye maaş ödeme emrini belgesinin fotokopisini , döner sermaye birimine nöbet ödeme emri belgesi...
  10. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

Aynı durum bizim hastanede de var,bu ay herkes tavan aldı hatta 10 gün eksik olan bile tavan aldı.oranimiz %32 de kaldı.Kalite denetiminde geçen sene oran %35 altında olduğu için eksi aldık sonra itiraz ettik düzelttik.yonetmeligin 8.maddesindeki "karar alınan tutar" ibaresi durdukça yapacak...
  11. Ömür Kandemir

Ek Ödeme Yönetmeliği " Dağıtılabilecek döner sermaye tutarının belirlenmesi MADDE 8 – (1) Döner sermaye komisyonu, dağıtılacak tutarı (karar alınan tutar), sağlık tesisinin o dönemde elde ettiği gayrisafi hasılattan öncelikle Hazine payı, 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler...
  12. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Mys Stajyer Ücreti Ödeme Emri

Ayşe hanım üstte Rıdvan hocam paylaştığı ekli dosyayı inceleyiniz
  13. Ömür Kandemir

TDMS A2 raporuna göre işlem tesis ediniz.TDMS güncel mevzuata göre hesap yapmaktadır.Bu konudaki bilgi kirliliği biraz fazla onun için TDMS A2 raporu esastır.
  14. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi mys bütçe kodları

Geçici personel kodundan yapınız çünkü ödenekler bu koda geliyor
  15. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Nöbet Ödenme Süresi

Nöbet için söyle bir yazı vardı " takip eden ayın sonuna kadar" ödenmesi gerekmektedir diye.Ocak ayı nöbet ücretinin Şubat ayı sonuna kadar ödenmesi gerekmektedir.
  16. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi İnceleme Heyeti ve ödül hakkında

1-verebilirsiniz.inceleme heyeti,ihale komisyonu,muayene komisyonu toplamı %20 geçemez. 2- harcama yetkilisi olarak başhekim ekle diyor ise ekleyiniz.kanuni sınır(dağıtılabilir tutar) geçmemesine dikkat ediniz.
  17. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Nöbet Ödenme Süresi

-Tahsilatın geç olmasi diyor yani sağlık tesisimizin bankada parası varsa sıkıntı olmuyor.SGK her ayın 10-12 gibi sağlık tesislerine ödenek gönderiyor. -Siz yapın bordroları gönderin saymanlığa onlar paranın durumuna göre bankaya gönderiyor.
  18. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi emekli kesenegi

Sorunuz tam anlaşılmadı biraz daha açıklama yapar mısınız?
  19. Ömür Kandemir

Editörün Seçimi HİTAP HİZMET TAKİP PROGRAMI

Bayram Bey, MEB mutemeti misiniz? Eğer öyle ise il milli eğitim müdürlüğü personel birimi hitap sorumlusu sorunuza çözüm bulabilir.
  20. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sekreterliklerde görevli tabip dışı personeller

Eğer resen olarak ( istek dışı) görevlendirme yapıldı ise kapsar.
  21. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi MYS Maaş Ödeme Emri

https://kimlik.muhasebat.gov.tr linkinden tanımlama yapacaksınız
  22. Ömür Kandemir

Çöp Kutusu 4/c sözleşmeli personel bildirge

4/B personelde de aynı sıkıntı oluyor,SGK il müdürlüğü işverenler servisini arıyorum banka emanetlerini onaylatinca düzeliyor.
  23. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli hitap fhz bildirim hata veriyor

657 sayılı kanun 4/B sözleşmeli personelden FHZ ödenecek personelin işveren kesintisi oranı %20,5 değil %22 dir. FHZ çalışmasına ait e-bildirgesi 13 nolu belge değil 33 nolu belge ile yapılır.Hitap kadrolu personel için kullanılır.
  24. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Ali Yardımı iadesi

Takip eden ay başı 15.02.2018 olduğu için iade alınmaması Şubat maaşından itibaren aile yardımı ödeneğini vermezsiniz.
  25. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi yeni başlayan tabip ek ödemesi

Ek ödeme yönetmeliğinde; " Mesai içi sağlık tesisi puan ortalaması: Sağlık tesislerinde her bir tabip için ayrı ayrı hesaplanan, mesai içi genel tıbbi işlemler puanları ile özellikli tıbbi işlemler puanı toplamının, bu işlemler için puan öngörülen tabiplerin mesai içi aktif çalışılan gün...
  26. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

Stajyer öğrenci ücret ödemesinden kesinti yapılmaz.
  27. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personel-Eş Yardımı

Askere giden eş "çalışmayan eş" kapsamında olduğu için eş yardımı vermeniz gerekmektedir.
  28. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli hitap fhz bildirim hata veriyor

Fhz günü olan 23,75 düşürerek deneyin.baska yolu yok.
  29. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Hoş geldin Koç Yiğit

Çok teşekkür ederim Arkadaşlar...
  30. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi KBS'den 5434 sayılı personelin yıllık fiili hizmet zammı ödemesi nasıl yapılır?

2017 yılına ait olan FHZ yapacağınız için "Aralık" ayını seçmeniz gerekmektedir.
  31. Ömür Kandemir

100 gelir olsun.vergi %1+5+15=21 Kalan 79 TL . yarısı 39,5 TL.karar alınan tutar en fazla 39,5 olabilir.dagitilan ek ödeme 25 TL olsun, sabit ek ödeme 10 TL olsun.toplam dağıtılan 35 TL olur.geriye kalan 4,5 hiçbir şey yapamayız.cunku karar alınan tutar gelirden vergi çıktıktan sonra kalan...
  32. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli hitap şifre

3 nolu şifre,SGK işe giriş/ çıkış yapılan şifrefir ,personel birimi bilir.
  33. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi STAJER ÖĞRENCİ

Mahkeme kararı olmadan olmaz
  34. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi STAJYER OKUL DEVAMSIZLIKLARI

Sağlık tesisine staj için başvururken iş günü olarak başvuru yapıldığı için , işgünü olarak ödeme yapmanız daha doğru ( kamu zararı açısından) olacaktır.
  35. Ömür Kandemir

Yaz stajlarını iş günü üzerinden değerlendirin.saglik tesisine kaç gün geldi ise o kadar ödeme yapınız.36 iş günü geldiği ise 36 günlük ücret ödeyin.
  36. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4B Rapor işlemleri

Kılavuza göre işlem yapmak daha doğru , bende denedim kesinti miktarı girmeye izin vermiyor , kılavuz gereği sağlık raporu kısmından girilecek ve sistem kesintiyi 230 kodu altına atacak.
  37. Ömür Kandemir

-Öğrenciler, teorik eğitim günlerinde ücretli izinli sayılırlar (Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, madde 123). -Teorik eğitim günü dediği okuldaki gün, öğrenci okula gitmedi ise teorik eğitimde bulunmadığına göre ücret verilmez. -ilgili madde sözleşmelerinde mevcuttur.
  38. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4b kbs de döner sermaye işlemleri

kuruş ayracı olarak .(nokta) kullanınız. örnek: 1234.45 , 123.45
  39. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4B Rapor işlemleri

kesintiler kısmından 310-iş görememezlik ödenek kesintisi kısmına miktar yazabilirsiniz.
Geri
Üst Alt