Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

18 günlük 4/C maaş ödemesinde verir , 13 günlük 4/b ödemesinde vermezsin.
  2. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

ÇKYS'de İşçi Tahakkuk Modülü Eğitim Dökümanı ektedir.
  3. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

Taşeron işçiler artık 657 dmk 4/D maddesine tabi sürekli işçi statüsündedir.Kurumların yapmış olduğu tüm anlaşma ve sözleşmelere taraflardır.Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu(mülga) 31.12.2019 tarihine kadar Ziraat Bankası ile promosyon sözleşmesi imzalamış olduğundan dolayı sürekli...
  4. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde rapor kesintisi maaşa nasıl yansıyacak

işçi personelim maaşından rapor kesintisi yapılır , uygulama 4/b sözleşmeli personel gibi değildir.12 nisan da sağlık bakanlığı il sağlık müdürlüğü mutemetlerine eğitim vardır , eğitimde bu sorular cevap bulacaktır.
  5. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

02.04.2018-14.04.2018(mart dönemi) e- bildirge son bildirim tarihi 23 nisan tatil olduğu için 24 nisandır.Onun için taşeron personelin maaşlarının ivedilikle yapılması gerekmektedir. -ÇKYS maaş tahakkuk ana menüsünü İl sağlık müdürlüğü çkys il adminine tanımlama yaptırın. -10.04.2018...
  6. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

Yaşar hocam, o zaman 4/B sözleşmeli personelin sabit ek ödemesi genel bütçeden yapılması gerekiyor lakin bu zamana kadar döner sermaye bütçesinden yapıldı.
  7. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

Tüm hastane mutemetlerine kısa sürede eğitim veremeyecekleri için il sağlık müdürlüğü mutemetleri çağrılmış eğitime.onlarda öğrendiklerini hastane mutemetlerine aktaracaklardir.
  8. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Brüt ücret 31/18 ,SGK primi 30/17 yapılması gerektiğini düşünüyorum
  9. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi SGK İşveren Toplu İşe Giriş Bildirgesi (Taşeron, 4B Sözleşmeli)

E-bildirge verirken "istirahat günlerinde çalışmamıştır" çekini işaretlemeniz yeterlidir.
  10. Ömür Kandemir

4C den 4B ye geçen personelin %20 sabit ek ödeme tutarının , sözleşmeli personel ek ödeme yapılmasına dair kararın 5.maddesi gereğince döner sermaye bütçesinden ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  11. Ömür Kandemir

yukarıda yazımda anlattım,dikkatlice okuyunuz.
  12. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi döner sermayede ek puan

uyum eğitimini vermek kişiye başhekimik tarafından görevlendirme ile verildiyse kısaca görevi ise alamaz.
  13. Ömür Kandemir

Tanışma Mutemet Cafe

Giresun dan hangi kurum ?
  14. Ömür Kandemir

*bildirge dönemleri farklı değil , maaş dönemleri(peşin ve çalıştıktan sonra) farklıdır. *15.04.2008-14.05.2018(nisan dönemi) 15 nisan da peşin alan 4/b personel için e-bildirge verme süresi son günü 23.05.2018 dir. *15.04.2008-14.05.2018(nisan dönemi) 15 mayıs da çalıştıktan sonra alan...
  15. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Ben taşeron personel için ziraate hesap açtırdım , bes içinde isyeri sicil no tanımlama formunu gönderdim.olumsuz geri dönüş olmadı.
  16. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Bir Günlük Raporun Sisteme Girilmesi

sisteme düşmüyor ise ilgili döneme ait(02.04.2018-14.04.2018) e-bildirge verirken "istirahat günlerinde çalışmamıştır" çekini işaretlemeniz yeterlidir.
  17. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4/B AÇIĞA ALMA İŞLEMLERİ

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4b-li-personel?highlight=A%C3%87I%C4%9EA+ALINMA https://www.maasmutemeti.com/forum/attachment.php?aid=2015 657 sayılı DMK 141 Madde; " Görevden uzaklaştırılan veya görevinden uzak kalan memurların hak ve yükümlülüğü: Madde 141 – (Değişik...
  18. Ömür Kandemir

İşveren değişikliği ile ilgili olarak 160 seri no.lu Gelir Vergisi Genel Tebliği'nde, "...Buna göre, bir hizmet erbabının birden fazla işverenden ücret alması halinde, her bir işverenin ödediği ücretler, ayrı ayrı vergilendirilmektedir. Dolayısıyla vergi tarifesi, her bir işverenin ödediği...
  19. Ömür Kandemir

Vergi matrahı dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü memur tayin ya da kurum değiştirdiği zaman vergi matrahı sıfırdan baslamiyor.31/12/1960 tarihli ve 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununda belirtilen vergi dilimleri ve personele daha önce ödenen aylığa ilişkin süregelen gelir vergisi matrahı...
  20. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4/B AÇIĞA ALMA İŞLEMLERİ

Bununla ilgili görüş yazısı olmalı, yarın bakayım bulursam göndereyim.
  21. Ömür Kandemir

Arkadaşlar 4/C den 4/B geçen personelin %20 ek ödeme tutarının(375 khk denge) döner sermaye bütçesinden ödenmeyeceğini , genel bütçeden ödeneceğini düşünüyorum. Sabit dışı(performans) ek ödemeden yararlanacağını düşünmüyorum.
  22. Ömür Kandemir

30.03.2018 tarihli Resmi gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararının 6.maddesi gereği sabit ek ödeme(375 khk denge) oranı %20 dir...
  23. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Bir Günlük Raporun Sisteme Girilmesi

RE: TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM raporların girilmesi gerekiyor , 2 (iki) günden az olan raporlar geçici iş göremezlik ücreti ödenmediği için arşive düşmektedir , isterseniz manuel girişten de rapor girebilirsiniz.
  24. Ömür Kandemir

Tanışma Mutemet Cafe

Gayet mantıklı ,neden olmasın...
  25. Ömür Kandemir

Beklemekte fayda var , ama ayı sözleşme(standart) ve brüt ücret cetvelinin(standart) kullanılacağını düşünüyorum.Çünkü 4/C brüt ücret cetveli kurumdan kuruma değişmiyor idi.
  26. Ömür Kandemir

Ödenen sendika ücretinin taşeron firma ile ilgisi yok biliyorum , ihale sözleşmelerinde yemek ve yol ücretinin olduğunu biliyorum , maaşlar büyük bir ihtimalle ÇKYS den yapılacak onun için kurum tarafından genel bir açıklama yapılacaktır , açıklamayı beklemekten başka yapacak bir şey yok.
  27. Ömür Kandemir

Bu haklar toplu iş sözleşmeleri ile elde edilmiş haklar , taseron işçiler mevcut maaşları ile kadroya(657 4/D) geçecekleri için bir şey yapılmayacak.Mart ayı bordrolarına bakın orda hangi ödemeler var ise onların ödeneceğini düşünüyorum.Acele etmeyin kurum yazı ve hesaplama örnekleri yayımlar...
  28. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi GEÇİCİ GÖREVLİ TABİP EK ÖDEME HESAPLAMA

-Sabit ek ödemeyi geçici görev(resen ve istek) bir ay ve daha fazla görevlendirmelerde geçici görevli olduğu yer yapacak. -Sabit ek ödemenin ödenmesinde geçici görevin resen yada isteği ile olması şartı yok. -İlgili şart sabit dışı(performans) ek ödemesinde vardır. -resen geçici görevli ise...
  29. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi GEÇİCİ GÖREVLİ TABİP EK ÖDEME HESAPLAMA

https://www.maasmutemeti.com/forum/attachment.php?aid=652
  30. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi kbs terfi girişi

-terfi bölümünden değil , ana ekrandaki derece/kademe düzeltmeniz yeterlidir.
  31. Ömür Kandemir

BES ,  işyeri sicil no ve vergi no ile birlikte tahsilat gerçekleştiği için her işyeri sicil no için ayrı ziraat tanımlamak gerekiyor maalesef...
  32. Ömür Kandemir

İşyeri tescili verdiğiniz SGK müdürlüğü ile irtibata geçiniz.
  33. Ömür Kandemir

Nace kodu düzeltilebilir,e bildirge yerinde düzeltme yeri vardır sıkıntı etmeyin.
  34. Ömür Kandemir

Çöp Kutusu DPB' dan 5 maddelik 4b -4c açıklaması

Görevlerinin yapılmasına müteakiben ve görevlerine başlamasına müteakiben ibareleri aynı değil. Benim yayımlanan karar dan anladığım 4C den 4B geçen personel maaşlarını peşin değil, çalıştıktan sonra alacağı dir.
  35. Ömür Kandemir

Çöp Kutusu DPB' dan 5 maddelik 4b -4c açıklaması

696 KHK çıkalı kaç gün oldu neden açıklama son gün yapılır anlamıyorum.boyle bir devlet idaresi olabilir mi ! Yumurta ağzına gelmeden nefen yapmayiz. :(
Geri
Üst Alt