Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi ÇKYS Toplu Vergi Matrahi Yükleme

Gelir idaresi başkanlığı ozelgesi gereği vergi matrahının 0 olarak baz alacağım. http://www.gib.gov.tr/node/98548
  2. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi SGK MATRAHI DÜŞÜKTÜR HATASI

Gelir tanımlamada asgari ücret tanimladiniz mi?
  3. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının yayınlamış olduğu toplu iş sözleşmesi maddeleri sendika-sendikasız tüm taşeron personeli kapsıyor.sendika kesintisi ile ilgili madde olmadığı için kesilmemesi gerektiğini düşünüyorum , kendim kesmeyeceğim.
  4. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi TAŞERON MAAŞ SON GÜNDEM KONULAR

Bordro hesaplatma giriniz ,kapsam uygulama hesapla yazan yerin sol tarafında "bordroları sil" çekini işaretleyin ve hesapla dediğinizde siliniyor.
  5. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Benim yazıdan anladığım toplu sözleşmeye taraf olan taşeron personel için 2020 kadar haklar devam ediyor,lakin taraf olmayan taşeron personel için açıklama yapılması gerektiğini düşünüyorum.
  6. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

4/100=0,04 olur. Program mantığı gereği 1,04 olması gerektiğini düşünüyorum.
  7. Ömür Kandemir

Toplu sözleşme hükümleri gayet iyi.memur değilde bizde işçi olsak daha iyi gibi ?
  8. Ömür Kandemir

En sıkıntılı durum gelir kalemlerini kaydetmek , hangi ödemelerin yapılıp yapılmadığı hususu biraz karışık,sağlık bakanlığı bu hususlarda açıklama yapsa çok iyi olur. Bugun hesaplama yaptım , taşeron bordrosunu tutturdum lakin bordro çıktığında bes ile ilgili sıkıntı var,çağrı açtım umarım...
  9. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron İşçilerin Sendika Geçişleri

RE: Taşeron işçilerin Sendika Geçişleri Arkadaşlar bizi bağlayan idari ve teknik şartnamedeki yol,yemek, yakacak vs... yardimlardir.sendika ücreti şartnamede yok ise bizi ilgilendirmez.
  10. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Ters İş Yeri Kodlaması (Faydası ve Dezavantajı)

RE: Ters İş Yeri Kodlaması (Faydası ve dez avantajı) bildirge verme süreniz 01.04.2018-30.04.2018 dönemi için  01-23 mayıs e-bildirge vermeniz gerekmektedir. 15.04.2018-14.05.2018 dönemi için 15-23 mayıs e-bildirge vermeniz gerekmektedir. özetle e- bildirge verme süreniz birinde 23 gün ...
  11. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 24 - 28 NİSAN EK ÖDEME UYGULAMA EĞİTİMİ

ilin sorumluluğu da sende oluyor , birde onunla mı uğraşacağım...
  12. Ömür Kandemir

ben gitmek istemedim sonra ihale bize kalıyor.  :)
  13. Ömür Kandemir

EOBS EK Ödeme Bilgi Sistemi il sorumlularının gideceğini düşünüyorum.
  14. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

kılavuzda "Gelir Tanımlama İşlemleri" bölümünde anlatılmış.
  15. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Çkys sitesi için giriş yolu:)

sizde kılavuz yok mu? kılavuz çok güzel açıklamış.çkys zaten dönem 1 olacak diye uyarı veriyor. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-isci-tahakkuk-modulu-%C3%A7kys-egitim-dokumani    ilgili linkten eğitim dökümanını indirebilirsiniz.
  16. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

işçi maaş tahakkuk kullanım kılavuzuna göre işlem yapıldığı zaman sıkıntı çıkmıyor.
  17. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Çkys sitesi için giriş yolu:)

kılavuzu incelediniz mi? Yazılım uyarlama menüsünde bulunan “Bordro Dönem Girişi” formunu açınız. Açılan formda yer alan; -          Dönem -          Durumu -          İşe Gelme Günü bilgilerini doldurunuz. Bilgiler doldurulduktan sonra üst menüde bulunan KAYDET butonuna basılarak kayıt...
  18. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

Ziraat bankası yetkilisi söyledi ve doldurmak için de form gönderdi.
  19. Ömür Kandemir

işçi maaş tahakkuk modülü eğitimine giden arkadaşımız var ise önemli olan hususların forumdan paylaşımını bekliyoruz. -maaş döneminin (01.04.2018-30.04.2018) mi yoksa (15.04.2018-14.05.2018) olacağı çok önemlidir. eğitimde bu hususun sorulmasını rica ediyorum.
  20. Ömür Kandemir

Giresun da kaç gündür sis var , uçuş hava muhalefeti olacağı belliydi.
  21. Ömür Kandemir

-Maaş için acele etmeyiniz. -maas dönemi 1-30 olacak ise nisan maaşı Mayıs da yapılacak. -maas dönemi 15-14 olacak ise 13 günlük yapılacak. -maas dönemi eğitimde netlesir. -maas dönemi 1-30 olacak ise SGK işyeri tescil no actirirken dönem olarak 15-14 açmıştık , 1-30 olarak düzeltilmesi...
  22. Ömür Kandemir

Forumdan 12 Nisan 2018 perşembe günü Ankara'da yapılacak olan işçi maaş tahakkuk modülü eğitimine giden arkadaşımız var mı?
  23. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

Sağlık bakanlığı taşeron personel için ziraat bankası ile anlaşmış.
  24. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi MYS Avukatlık Vekalet Ücreti Ödemesi

Ödenek istediniz mi? https://khgm.saglik.gov.tr/DB/15/14910_mahkeme-ve-harc-gide
  25. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

çkys şu an ödeme gününe 15 olarak izin vermiyor.ayın 1 olarak esas alıyor.
  26. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi İşçilerin Raporları

Sıkıntı yapmayın arkadaşlar, e bildirge verirken "istirahat günlerinde çalışmamıştır" çekini işaretlemeniz yeterlidir.
  27. Ömür Kandemir

Tanışma Mutemet Cafe

Bu sene şampiyon biziz yani BJK :)
  28. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

Yaşar hocam, sabitdisi (performans) ödemesi verilip verilmeyeceği de muallak.bakanigin açıklama yapmadı gerekir.bence sağlık bakanlığı döner sermaye bütçesinden ödenir diyene kadar genel bütçeden ödemesi daha uygun.
  29. Ömür Kandemir

bulunduğunuz ilin ckys sorumlusu Giresun il sağlık müdürlüğünü arasın , biz tanımlattık.
  30. Ömür Kandemir

ÇKYS dönem olarak ayın 1 esas alıyor.e- bildirge dönem olarak 15-14 yaptık.hep sıkıntı...
  31. Ömür Kandemir

arkadaşlar işçi maaş modülüne kişi bilgilerinin kayıt edilmesi gerekiyor.kişi bazında yada toplu şekilde yapılabiliyor.toplu yapmak için dosya aktarım formatı al(csv) tıklanarak şablon alıp şimdiden hazırlık yapmanızı öneririm. şablon ektedir.
  32. Ömür Kandemir

sistem çalışmıyor , "bordro dönem girişi" yapılamıyor. perşembe günü eğitim var umarım eğitimde çalışır :)
  33. Ömür Kandemir

RE: İşçi Tahakkuk Modülü Eğitim Dökümanı il sağlık müdürlüğü ÇKYS il adminine tanımlatınız.
Geri
Üst Alt