Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Mutemet Arşivi Aylik mesai tamamlama

Şimdi Temmuz mesaisini 141 ten hesapladık nöbetleri öyle ödedik. Peki bu çıkan yazıya göre eylül mesaisini nasıl hesaplayacaz. Herkese 17 günden hesaplayıp idari izinde tutanları ayırıcaz onlara 8 saat izin mi yazıcaz. Yoksa nöbet usulü çalışan herkesi 18 günden hesaplayıp 8 saat izin mi...
  2. efeturk

Mutemet Arşivi Maas duyuru

Ne zaman izin alcak olsam başka bi iş çıkartıyolar :D
  3. efeturk

Mutemet Arşivi Sabit Ödenen Brüt Hakkında

Personel hemşire sanırım. Ordaki fark da Temmuz ayında gelen zam farkından kaynaklanıyor. Sabitleri 14 günlük fark bordrosu yapıyoruz ya onun brütü ekliyor. Diğer aylardaki bordrolara bakarsanız tuttuğunu görürsünüz Ocak ve Temmuz fark çıkıyor.
  4. efeturk

Mutemet Arşivi Zorunlu Bireysel Emeklilik

Benim tahminim banka promosyonu anlaşması yapar gibi BES anlaşması yapılacak ve sisteme dahil olmayanlar otomatik olarak eklenecek daha sonra sendika aidatı keser gibi aidatlarını maaşlardan kesip ilgi sigorta şirketine aktaracağız.
  5. efeturk

Mutemet Arşivi Bayram nöbetleri hakkında makale

Makale sonunda verdiğiniz örnekler kafa karıştırıcı olmuş kusura bakmayın. Bir kişi nöbet ücreti sadece 4 nöbete göre belirlenemez o ay toplam kaç saat çalışmış mesaisini doldurmuş mu izni var mı ? 4 nöbete göre hesaplayıp 91 saat nöbet ödenecektir yazmanız yanlış.
  6. efeturk

Mutemet Arşivi İntihar Etmek İstiyorum :)

Bu insan kaynakları heryerde aynı herhalde. Bizde de personel ayın 12sinde ücretsiz izine ayrılmış. Daha bugün haberimiz oluyor. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.
  7. efeturk

Mutemet Arşivi Engelli Erken Emeklilik İçin Neler Gerekiyor ?

Arkadaşlar %70 engelli rapor ve 20 yıl hizmeti bulunan personelim erken emeklilik dilekçesi vermek istiyor. Şimdi yapılacak olan işlemler nelerdir yardımcı olabilecek var mı ? Engelli raporunun aslını ve vergi dairesinden aldığı vergi indirimi yazısı isteniyor diye biliyorum ama.
  8. efeturk

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük fiili hizmet zammı hesaplama.

Aynı sıkıntı bende de var. 1998-1999 yıllarına ait fiili hizmet zammı hesaplayacağım ama arşivde sadece yıllara ait emekli kesenekleri dosyasını bulabildim. Maaş izin vs. bu dosyaları bulmak mümkün değil.
  9. efeturk

Mutemet Arşivi %10 Eğitim Ek Puanı kimlere verilir

Şimdi Yönetmelikte Eğitim Faaliyetlerinde Görevli Eğiticilere Görevlendirme süresince %10 Ek Puan verilir diyor. Kendi servisi içinde çalışan hemşirelere bir defalık eğitim veren hemşireye veya doktora puan verilebilir mi ? Verilmesi için Başhekimlik oluru görevlendirmesi falan mı lazım ?
  10. efeturk

DUYURU Üyelerimize Duyuru

Geçmiş olsun hocam.
  11. efeturk

DUYURU Üyelerimize Duyuru

Hocam yeri gelmişken sorayım ben görememiş olabilirim. https://www.maasmutemeti.com/ bu adresten girince portal çıkıyor karşımıza Fakat portalda foruma gitmek için bir buton yok ya da var ben bulamadım. Anasayfa Künye İletişim Sitene Ekle Üye Girişi Üye Kayıt Şunların en sonuna bi...
  12. efeturk

Mutemet Arşivi 1 Hafta içerisinde 2 sürekli görev yolluğu

Belki de bu vatandaşın adresi hiç değişmedi kağıt üzerinde göreve başladı ilk aldığı yolluğu bile haksız almış olabilir gibi geliyor bana.
  13. efeturk

Mutemet Arşivi bir yıl dolmadan geri gelen personelimin sürekli görev yolluğu

Giderken senden almış, gelirken karşıdan almış. lise mezunu personel 2 nin 6 sına kadar yükselebilir. bunda senin yapabileceğin bişey yok hocam.
  14. efeturk

Mutemet Arşivi GEÇİCİ GÖREVLİ TABİP EK ÖDEME HESAPLAMA

Geldiği hastaneye nasıl yaptıracaksınız anlamadım. Siz de çalıştığı 10 günün puanları nasıl olacak. Bizde küçük hastaneyiz çoğu branşta uzmanımız yok geçici görevle geliyorlar ilden sırayla. Puanın karşılığı bizim hastanede neyse onu alıyorlar. Olması gereken de bu.
  15. efeturk

Öneri | İstek ve Şikayetler Site MEB'in Filtresine Takılıyor

Bende sıkıntı yok hocam eyvallah teşekkürler
  16. efeturk

Ekranım 15 inç ve 1152*864 ün üstüne çıkamıyorum hocam devletin verdiği bilgisayarla bu kadar oluyor maalesef
  17. efeturk

Ben reklamlardan siteyi okuyamaz oldum.
  18. efeturk

Mutemet Arşivi Sabit Ek Ödeme Hesaplama Programı

Fare yuvasına sığamadıkça, kuyruğuna kabak bağlarmış diye bi söz var bizim bakanlığın işleri de o hesap. Sen de bir avuç mutemetine ekobsu kullandıramıyorsun bütün personellerine pardus eğitimini nasıl vereceksin. Hee onu için de var bir atasözü kervan yolda düzülür :D
  19. efeturk

Çöp Kutusu 4/C'linin ek ödemesi için önemli görüş

Uzman hocam arkadaşın eklediği yazıyı tam boyutlu paylaşabilir misiniz yazdırınca okunmuyor da :)
  20. efeturk

Mutemet Arşivi 2016 Promosyonları Ziraat Bankası

Bende geçen yılki dosyayı bu yıla göre düzenleyip gönderdim bi sıkıntı çıkmadı şubeyi arayıp onay verdim an itibariyle hesaplara geçmişler.
  21. efeturk

Mail gelmemiş hocam dosyayı paylaşabilirmisin
  22. efeturk

Şimdi protokole bu ay 2016 promosyonlarının yatması lazım. Geçen yıl hazır dosya göndermişlerdi biz doldurup text dosyayı yollamıştık. Bu sene nasıl olacak bilen var mı ?
  23. efeturk

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu mu? Sürekli Görev Yolluğu mu?

http://www.saglik.gov.tr/YHGM/dosya/1-87980/h/soru-4--tus-gorevlendirme-strateji-gelisbsk-butce-ve-ma-.pdf Şurda bir görüş yazısı var hocam.
  24. efeturk

Mutemet Arşivi Yıllık İzinlerde Aktif Çalışma

Ocak izin almışsa 5 gün ortalamadan vereceksin zaten Şubatta 5 gün daha almışsa yine vereceksin ortalamadan Mart ayına geldiğinde izinlerde ortalamadan alma hakkı bitmiş olacak. Ocak ayını hesaplarken sana gelip bu ay ortalamadan verme Mart ayında izin alacam o zaman ver diyemez zaten.
  25. efeturk

Mutemet Arşivi EK ÖDEMEDE YILLIK İZİN HESAPLAMA

Hocam ekli dosyaları ben neden indiremiyorum sürekli giriş yapmaya yönlendiriyor.
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Hocam program için çok teşekkürler ancak 2 sorum var. Programda temmuz brütüyle haziran brütü aynı. Temmuzda gelen zammı nasıl yansıtacağız. Bir de 14 günlük farkları nasıl yapacağız.
Geri
Üst Alt