Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişi payı aylık ve tazminat toplamı üzerinden, şayet bu toplam asgari ücretin altında kalırsa aradaki fark işverence karşılanır . Eklediğim 2 tabloyu da inceleyin lütfen.
Kişi payı aylık ve tazminat toplamı üzerinden, şayet bu toplam asgari ücretin altında kalırsa aradaki fark işverence karşılanır . Eklediğim 2 tabloyu da inceleyin lütfen.
Sanırım sorunu buldum. Böyle bir hatayı nasıl yaparlar. Fark Pek tutarı işveren payı %9 yerine %8 yada gss işveren payı %5 yerine %4 alınmış. Her halükarda fark pek tutarı %1 oranında eksik...
Halil hocam merhaba. Dün bir yakınım maaşıma bir bakar mısın hata var mı diye bana gönderdi. İncelediğim de KVSP olmadığını gördüm. 4B sözleşmeli personele biz KVSP %2,25 kesinti yapıyoruz. Lakin...
Pek tutarlar asgari ücretin altında kaldığından yasa gereği asgari ücrete yükseltilmesi lazım. say2000i kapsamında butonunu aktif edip deneyebilir misiniz?
Herkese merhaba, 5510 sayılı kanuna tabi 13 personelimizin kesenek bildirimini yaparken 6 personelde hata verdi. "Hatayı düzelt" butonuna bastığımda İşveren H. başlığındaki %12 MYO kısmında bu...
4/B'li Sözleşmeli Personellerin maaşları KBS'den yapılmakta olup, KBS bunu Mart-2021 ayı itibarıyla kendisi hesaplamaktadır.
İşçi maaşlarını Excel ortamında manuel yapan mutemetler için ve...
Tıbbi sekreterler hasta ile temas edilmediği için diğer ayaktan tedavi olarak girmesi gerekir.
yani acil serviste sarı alan bölümde görev yapan tıbbi sekreterler var hasta ile muhattabları yok...
17 günlük ücretler 2025 yılına ait nasıl unuttunuz onu :) 17 günlük maaş yaparken 2025 yılına ait ücretlerden yaptınız mı kontrol edeydiniz.
MYS den emanet yetkilisi rol tanımlanacak ondan sonra...
Ben diğer ataktan tedavi girdim lakin benim de şüphelerim var. Acildekine acil giriyoruz lakin ameliyathane yoğun bakıma diğer ayaktan tedavi giriyoruz. Mantık da şu imiş acildeki hastayla temas...
ocak ayında aşırı çağrı geldiğinden daha sonra açın dşyorlar. izleyen ay tekrar çağrı açarsınız. düzeltirler diye düşünüyorum. bana bir çağrıda cevap yoğunluktan dolayı sonra tekrar çağrı açınız...
kbs den tam maaş hesaplatın,
bordrosu elinizde olsun
sonra kbs den durum kodu 4 e alıyoruz
yorumlardaki arkadaşın exceli ile manuel düzenleyip mys den ödeme yapıyoruz.( zaten formüllüdür)...
Kıst maaşta şöyle bir sorun daha var. Pek tutarı asgari ücretin altında kalanlar asgari ücrete yükseltilmeden hesaplama yapılmış. 30.12 de bir mühendis ve 25.12 de bir destek personeli başladı...
KBS de Aralık 2025 dönemi Münferit maaş ödemesi yapmamız gerekiyor. Hesaplama yapıyorum ama ödeme emri oluşturmuyor. devam edemiyorum. Bununla ilgili sorun yaşayan varmı acaba.
Eğer bugün kadroya geçmişlerse münferit kadrolu maaşı ödenmesi gerek. yalnız
bunun bilgisi maaştan önce size gelmedi mi? Birer dilekçe ile peşin ödenen ocak sözleşmeli maaşından...
Hocam soruların mantığını biz anlıyoruz ama biraz daha geniş kapsamlı sormanız lazım.
Öncelikle bu kişi 30 aralık 2025 çıkışı verildi. Buna göre maaş yaptınız ilave tediye ikramiye ve yıllık...
vergi dilimi için bulunduğunuz ödemeyi yapacağınız yıla göre vergilendireceksiniz.
SGK aşan tutarlarla ilgilide personel için gönderim yapılamıyorsa üst sınırı aşan kısım için statü değişikliği...
vergilendirme ödemenin tahakkuk işleminin yapıldığı yıl ile ilişkilendirilir her zaman.
bununla ilgili tebliğler var gelir idaresinin.
işçi maaşlarında olduğu gibi. örneğin 2025 aralık...
Hocam öncellik ilginizden dolayı teşekkür ederim...
1 -Öncellikle izin ödemeleriinde 2025 in tahakuku sayılacağına dair bir bişgilendirme yapabilir misiniz ekteki yazıda bunun aksi var gibi ?
Hocam soruların mantığını biz anlıyoruz ama biraz daha geniş kapsamlı sormanız lazım.
Öncelikle bu kişi 30 aralık 2025 çıkışı verildi. Buna göre maaş yaptınız ilave tediye ikramiye ve yıllık...
Yardımcı konu
https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/sgk-genelgesi-2025-2-2025-yili-prime-esas-kazanclarin-alt-ve-ust-sinirlari-ile-bazi-islemlere-esas-tutarlar.27627/