Süleyman Kambuk kullanıcısının son içeriği

1. Süleyman Kambuk

Tartışma Yarı Zamanlı Çalışan Personelin 14 Günlük Maaş Fark Işlemleri Yapılmalı mı?

Ben yarım zamanlı için manuel bordro oluşturarak KBS sistemine girdim. bugün itibariyle tahakkuk işlemlerini tamamladım sayılır. Bu bahse konu yazıyı kim yazdıysa düz mantık mevzuatsal hiç bir dayanağı olmadan yazmıştır. Ödenmesinde sakınca olmadığını söyleyebilirim. Kamu zararı oluşturacak bir...
  2. Süleyman Kambuk

Çözüm Bekliyor Asgari Ücretin Altında Kalanların 14 Günlük Maaş Fark Matrahları

bu bahsettiğiniz 4b li mi statüsü. memurlar için bahsetmiyoruz değil mi.? memurlar için bashediyorsanız memurlarda böyle bir problemimiz yok. memurlarda kısa yoldan. Ocak pek-Aralık pek /30*14 yapmak yeterli 29.283,60 olayı memurlarda yok.
  3. Süleyman Kambuk

ödeme tutarlarına bakın ödeme tutarlarında eksiklik varsa zaten elden ödeme emri düzenlemek doğru olacaktır. Hesaplamalardan eminseniz KBS den de düzeltebilirsiniz.
  4. Süleyman Kambuk

evet haklısınız burada bir eksiklik görünüyor gibi. aralık 26.005,50 14 günlük pek toplamı 3.278,10 olmalı 37,54 TL kadar bi pek tutarı eksik görünüyor. tekrar hesaplatma yapın rakamlarda değişiklik yoksa çağrı açmanızda fayda var.
  5. Süleyman Kambuk

aralık ayı KBS deki pek tutarını ve Ocak ayı KBS deki pek tutarını yazabilir misiniz 1 kişinin. ve KBs'nin 14 günlük fark için verdiği pek tutarını. bizde hemen hemen hepsi tutuyor. ödenen tutarlarla ilgili farklılık varsa tek tek kontrol etmek gerekebilir. aralıkta asgari ücretin altında...
  6. Süleyman Kambuk

aralıktaki fark ve arasında oluşan pek farklarında devlet paylarının eksikliğini Kurum tamamladığı için. Ödenen rakamlarla tutması yeterli diye düşünüyorum. KBs buna göre ayarlı. Biz Genel bütçeli Kuruluş olduğundan Muhtasar konusunda fikrim yok. ama e-bildirge ile maaşta ödenenler çok az kuruş...
  7. Süleyman Kambuk

benim elde yaptığım exel ile eşleştirdim. kbs de de aynı şekilde tutuyor. düzeltme doğru.
  8. Süleyman Kambuk

Çözüm Bekliyor Yarı Zamanlı Çalışan Personelin 14 Günlük Maaş Fark Işlemleri /// Emekli Personel 14 Günlük Fark

*** yarım zamanlı personel için aynı durum bizde de var. maliye düzeltmezse muhtemelen elden yapacağız gibi. *** 2 ocakta yaş haddinden emekli olan personel içinse aralık maaşını tam hak ettiği için emeklilikte iade olmadığı için maaş farkını da tam hak eder.
  9. Süleyman Kambuk

Çözüm Bekliyor 14 Günlük Maaş Farkında Şefin Özel Hizmet Tazminatı Farkı

değişen bir şey olmuyor hesaplama yöntemi değişse de tutar değişmiyor. içinde hesaplamış bu yüzden
  10. Süleyman Kambuk

exel dosyasını da paylaştım faydalanmak isteyenler için.
  11. Süleyman Kambuk

şöyle bir tablo hazırlarsanız pejk toplamını bulabilirsiniz. bu şekilde toplam olması gereken pek tutarını buluyor. Mehmet AKDEMİR
  12. Süleyman Kambuk

hesaplamalarda bir sıkıntı görünmüyor fakat pek tutarını yanlış göstermişler. onu da şimdi çözdüm.. maliyede muhtemelen düzeltecektir. düzeltmezlerse tek tek elden yapacağız gibi..
  13. Süleyman Kambuk

aralık ve ocak ayı bordrolarında sıkıntı yok. farkların kişi paylarında yine sıkıntı yok. ancak diğer kesintileri bende tutturamadım. çözersem paylaşıcam
  14. Süleyman Kambuk

Çözüm Bekliyor 14 Günlük Maaş Farkında Şefin Özel Hizmet Tazminatı Farkı

ocak aldığı - aralık aldığı /31*14 olarak 1. sıradakini kontrol ettim doğru görünüyor. diğerinin aralık ve ocak ayındaki öht brüt tutarlarını kontrol ediniz eski orandan hesaplatmış ocak maaşında oranı artırılmamış gibi +10 puan yansımamış.
Geri
Üst Alt