Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yarım zamanlı için manuel bordro oluşturarak KBS sistemine girdim. bugün itibariyle tahakkuk işlemlerini tamamladım sayılır.
Bu bahse konu yazıyı kim yazdıysa düz mantık mevzuatsal hiç bir dayanağı olmadan yazmıştır.
Ödenmesinde sakınca olmadığını söyleyebilirim. Kamu zararı oluşturacak bir...
bu bahsettiğiniz 4b li mi statüsü.
memurlar için bahsetmiyoruz değil mi.?
memurlar için bashediyorsanız memurlarda böyle bir problemimiz yok. memurlarda kısa yoldan.
Ocak pek-Aralık pek /30*14 yapmak yeterli 29.283,60 olayı memurlarda yok.
ödeme tutarlarına bakın ödeme tutarlarında eksiklik varsa zaten elden ödeme emri düzenlemek doğru olacaktır. Hesaplamalardan eminseniz KBS den de düzeltebilirsiniz.
evet haklısınız burada bir eksiklik görünüyor gibi.
aralık 26.005,50
14 günlük pek toplamı 3.278,10 olmalı 37,54 TL kadar bi pek tutarı eksik görünüyor. tekrar hesaplatma yapın rakamlarda değişiklik yoksa çağrı açmanızda fayda var.
aralık ayı KBS deki pek tutarını ve Ocak ayı KBS deki pek tutarını yazabilir misiniz 1 kişinin.
ve KBs'nin 14 günlük fark için verdiği pek tutarını. bizde hemen hemen hepsi tutuyor.
ödenen tutarlarla ilgili farklılık varsa tek tek kontrol etmek gerekebilir.
aralıkta asgari ücretin altında...
aralıktaki fark ve arasında oluşan pek farklarında devlet paylarının eksikliğini Kurum tamamladığı için. Ödenen rakamlarla tutması yeterli diye düşünüyorum. KBs buna göre ayarlı. Biz Genel bütçeli Kuruluş olduğundan Muhtasar konusunda fikrim yok. ama e-bildirge ile maaşta ödenenler çok az kuruş...
*** yarım zamanlı personel için aynı durum bizde de var. maliye düzeltmezse muhtemelen elden yapacağız gibi.
*** 2 ocakta yaş haddinden emekli olan personel içinse aralık maaşını tam hak ettiği için emeklilikte iade olmadığı için maaş farkını da tam hak eder.
hesaplamalarda bir sıkıntı görünmüyor fakat pek tutarını yanlış göstermişler.
onu da şimdi çözdüm.. maliyede muhtemelen düzeltecektir. düzeltmezlerse tek tek elden yapacağız gibi..
aralık ve ocak ayı bordrolarında sıkıntı yok.
farkların kişi paylarında yine sıkıntı yok.
ancak diğer kesintileri bende tutturamadım. çözersem paylaşıcam
ocak aldığı - aralık aldığı /31*14
olarak 1. sıradakini kontrol ettim doğru görünüyor.
diğerinin aralık ve ocak ayındaki öht brüt tutarlarını kontrol ediniz eski orandan hesaplatmış ocak maaşında oranı artırılmamış gibi +10 puan yansımamış.