Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Sgk Kesenek Farklarda -803 Hatası Çözülemiyor Ne Yapmak Lazım

hayır denilmesi gerekiyor bi yanlışınız yok. bizde o şekilde yaptık olmuştu.
  2. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Sgk Kesenek Farklarda -803 Hatası Çözülemiyor Ne Yapmak Lazım

giriş yaparken say200i kapsamında seçince de bazen sıkıntı verebiliyor. Say2000i kapsamında seçmeden denediniz mi . Bizde hata vermedi gönderdi.
  3. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanuna Tabi Personel Kesenekte E1510, E1710 Hatası

kıdem yılı ile ilgili değişiklik olduğu zaman yapmamışsınızdır bu sebeple hata vermektedir. 1 ay elden %100 artış ek bordro yapıp kesenekte düzeltmesi yapılırsa düzelir. bir daha hata vermez. Eğer ki ek bordroda sıkıntı yaşarım diyorsanız da keseneği normal gönderirsiniz sonra aradaki fark...
  4. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434'E Tabii Memurlar Için Gss Hesaplama

kbs deki hesap işlemi doğru 4/4 den ödeme yapılmış ama emeki keseneği hesabı yapılırken emekliye esas derece kademe 4/1 göründüğünden 4/1 karşılığı olan 915 puan * 0,167797= 164,51 TL aylık tutarı hesaba dahil ediliyor. her ne kadar ödemesi 183,39 TL olsa da emekli keseneğine esas matrah...
  5. Süleyman Kambuk

ödemeye esas derece kademede nedir peki ek gösterge satırının üstündeki satır 3/1 ise hesaplamayı buna göre yapmıştır. eğer ki orası da 4/1 gösteriyorsa ödemeye esas yanlış hesaplıyordur sistem. maaş hesaplarken 3/1 yapılıp sonradan 4/1 yapılmışta olabilir. maaş değişiklik takip ekranına...
  6. Süleyman Kambuk

o zaman sizin hesapta aylık hesabı 3/1 den yapılmış ufak bir hata gözden kaçmış. bazen bizlerde gözden kaçırıyoruz. 4/1 dereceden hesap şu şekildedir. KBS doğru hesaplamış.
  7. Süleyman Kambuk

kişinni derece kademe ek gösterge ödeen ve emekliye esas kıdem yılı gibi bilgileri tam olarak yazılsaydı kısaca hesaplayıp teyit edebilirdik veriler alttaki gibiyse sizin hesap doğrudur. ilgilinin maaş bilgilerini resimdeki gibi doğrulamanız teyit için yeterli olacaktır.
  8. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanuna Tabi Personel Kesenekte E1510, E1710 Hatası

kişinin derece kademe, kıdem veya ek göstergeden kaynaklanan değişikliği terfi ekranın dan mı yaptınız yoksa maaş bilgi kısmından mı yaptınız.ön ekrandan yaptıysanız bundan dolayı sıkıntı veriyordur. geçen ay ile bu ay içinde ilk ksıımda saydığım değişiklikler varsa%100 artış mutlaka olmalıdır.
  9. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kesenek Emsan Veri Personel Sayısı Ve K300 Ve K305 Hatası Çözümü

25 i olan bildirge verme son günü haftasonu tatiline denk geldiğinden şuan için ayrıca bir uzatma duyurusu olmazsa 26 temmuz akşamına kadar kesenekleri bildirebiliriz süremiz var şimdilik
  10. Süleyman Kambuk

Programlar 14 Günlük Maaşlara Ait Banka Listelerindeki Birleşik Isimlerin Ayrılması

sistem aşırı kolaylık sağlasa da ben sisteme güvenmiyorum maliyenin o yüzden her ay mutlaka aşağıdaki gibi mutlaka kontrol yapmaktayım. Yanımdaki çalışma arkadaşlarıma da ayrıca kontrolünü sağlatmaktayım. Bu forum ve kendi manuel hesaplarım sayesinde tüm ödemeleri kafa hesabı elle...
  11. Süleyman Kambuk

Programlar 14 Günlük Maaşlara Ait Banka Listelerindeki Birleşik Isimlerin Ayrılması

tam da bitirmiştim fark banka listelerini yeni gördüm :cry::lol: boşlukları filtrele ile boşa uğraşıyormuşum.
  12. Süleyman Kambuk

text dosyasının içinde isimler bölünmüş oluyor konu içinde birçok bilgilendirme var text içini açıp düzeltirseniz sorun kalmıyor.
  13. Süleyman Kambuk

en kısa yolu text dosyasını açın içindeki resimde gösterilen alanı en alt satıra ekyleyince düzeliyor. bazı birimlerde ortada çıkıyor ondan dolayı hata veriyor. / kesme işareti ve 1;1;1;0 gibi görünen alanı text dosyasını açıp en alta ekleyin düzelir. resimrdike gibi olsun
  14. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Nakil Gelen Personelin 14 Günlük Maaş Farkı

yeni mevcut kurumunun ödemesi mantık olarak her ne kadar yanlış olsa da KBS sisteminden 14 günlük farkı kurum değişikliğinde personel aktarma alanı yapılmış. Bu sebeple bordroları yeni kurumundan ödemek bir sorun teşkil etmeyecektir. Bu nedenle maliye 6 ayda bir standart duyuru yayınlar. İş ve...
  15. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Maaşına Ait Elinde Bordro Olan Varmı?

bununla ilgili kurumunuzun uygulama birliği adına bir ödeme talimatı yada yönergesi gibi ayarlama yapması uygun olur. stajyerlerde tek kalem ödeme olduğundan ayrıca muhtasar vb bildirme işlemi yapılmamaktadır. Stajyerlerde eşit işe eşit ücret uygulamasını baz alığımızdan iş günü çalışan...
  16. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Mys'de Emekli Yolluğu Için Yeni Kod Nedir?

Emekli yolluğunu bir bordro ve buna istinaden ödeme emri oluşturarak MYS sisteminden yaparız. KBS de işten ayrılma yaptıysak KBS de ayrıca bir işlem yapmaya gerek yok. Emekli yolluğu nasıl ödenir başlıklı konularada bakmanız faydalı olacaktır. Tıklayınız
  17. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Mys'de Emekli Yolluğu Için Yeni Kod Nedir?

bütçe tertibi sonu 03.03.20.01 ile biten kurumunuza ait emekli yolluğunun tertibidir. MYS sisteminde raporlar bölümünden ödeneğinin varsa kontrol edebilirsiniz. ödenek sınırsız eksiye düşmesinden dolayı ödeneğiniz yoksa bile bu tertip gözükmeyebilir ancak harcama yapabilirsiniz. bilginize.
  18. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Temmuz Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

14 birim hesabı yaptım kontrollere geçtim. şuan kapalı
  19. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Temmuz Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

sürekli F5 yapıyordum kendi exel formatlarımı güncellemek için :D
  20. Süleyman Kambuk

2021 Temmuz Mali ve Sosyal Haklara ait Genelge yayınlanmıştır. Ocak 2021 Maaş katsayılarına %8,45 bir artışla Resmi 2021 Temmuz ayı Katsayılar: Maaş Kat Sayısı : 0.179797 Taban Aylık : 2.814188 Yan Ödeme Kat Sayısı : 0.057019
  21. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Mys Geçmişe Dönük Ödenek Ve Harcama Raporları Nasıl Alınır?

kurumunuz strateji geliştirme dairesi başkanlığını arayarak bilgi isteyebilirsiniz. Bizim kurumumuzda Stratejinin altında bütçe ile ilgili birim var orası bakıyor. Sizin de kurumunuzda illaki böyle bir birim vardır arayarak bilgi edinmelisiniz.
  22. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Mys Geçmişe Dönük Ödenek Ve Harcama Raporları Nasıl Alınır?

e-bütçe uygulamasından tüm raporları alabilirsiniz. Genelde harcama yetkililerine bu e-bütçe için şifre verilir. eğerki harcama yetkilisinin haberi bilgisi yoksa kurumunuzun ilgili strateji geliştirme dairesi başkanlığında bütçe birimleri ayrıntılı rapor alabiliyor. Yada ayrıca yetkide...
  23. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Maaş Hesaplama Robotu Bes Kesintisi

Bes kesintisinde baktığım kadarıyla bi sıkıntı görünmüyor düzelmiş. Ancak 9/1 yeni başlayan bir memur maaş hesabı yaptım da damga vergisinde ek ödemeyi dahil etmediğinden Damga vergisi eksik hesaplıyor onun dışında bordrolar birebir aynı. birde gelirler toplamı kısmı yanlış gibi ama net ödenen...
  24. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Maaş Hesaplama Robotu Bes Kesintisi

tuğrul emur Maaş Hesaplama robotunda bey bireysel emeklilik kesintisi aşağı yuvarla kısmını düzenlerseniz. (Küsurat veriyor.) benim kendi yaptığım exelde sizinkiyle birebir. Kendimi doğrulama fırsatı buluyorum sayenizde. Elinize sağlık.
  25. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Saaspass Aktivasyon Kodu Gecersiz Uyarisi

Bakanlığın ilgili bölümünde bu şekilde yazıyor. Merkez kimlik yöneticisinden değişiklik işlemini denediniz mi.? diğer uygulama konu yardımları için tıklayınız.
  26. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs - Aylar İti̇barıyla Vergi̇ Matrahı Li̇stesi̇

tam geçiş yaptıktan karşı taraf aldıktan sonraki ilk hesaplama da silinecektir orası harcama birimi değişikliklerinde hep bu şekilde kbs de
  27. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs - Aylar İti̇barıyla Vergi̇ Matrahı Li̇stesi̇

naklen geçen ve işten ayrılma gibi kodlarda kayıtlı personel aylar itibariyle vergi matrahı listesine dahil edilmiyor. olması gerektiği gibi durum bi sıkıntı görünmüyor. Zaten kişi sizden ayrılmasını yapmış ve sizde naklen geçen yapmışsınız. karşı taraf nakil aldığında onlarda gözükecektir.
  28. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Saaspass Aktivasyon Kodu Gecersiz Uyarisi

şifremi unuttumdan şifre değiştirmeyi deneyin daha sonra tekrar saaspassop uygulamasını aktif yapmayı deneyin derim. veya Merkez Kimlik Yöneticiniz tarafından İki Adımlı Doğrulama Tercihi seçiminiz sistemden kaldırıldıktan sonra tekrar tercih işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5510'A Tabi Memur Şubat Ayında Ücretsiz Izin Gss Katsayıları

temmuzda zamlı olarak KBS otomatik yapıyor sizlerde manuel bordroda yeni katsayıdan yapabilirsiniz. İşveren ödeyeceği için zamlı tutardan yapılmalıdır.
  30. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Cumhurbaşkanlığı Hizmetine İhtiyaç Kalmayan 4 B Sözleşmeli Personel

size atanan kişinin atama kararındaki dayanak nedir oradaki maddeyi paylaşırsanız. Bizlerde bakarak detaylı fikir sahibi olabiliriz. En net yolu budur. Tekrar tekrar okudum. aynı kanaatteyim 2 yıl süre ile eski aldığı tutar korunacak 4046 da da mantık eşitlenene kadar eski ücret kaybının...
  31. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Cumhurbaşkanlığı Hizmetine İhtiyaç Kalmayan 4 B Sözleşmeli Personel

fark tazminatı olarak eski aldığı ücreti yüksekse almaya devam edecek 4046 ile aynı mantık okuduğum anladığım budur.
  32. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Nisan öncesi Kesinleşmiş Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları 31.12.2021 kadar faiz alınmayacak

RESMİ GAZETE 09.06.2021 Kesinleşmiş Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları MADDE 7 – (1) 2021 yılı Nisan ayı ve önceki aylara ilişkin olup bu Kanunun yayımı tarihinden önce tahakkuk ettiği hâlde bu Kanunun yayımı tarihi itibarıyla ödenmemiş olan; a) 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci...
  33. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434 Kıst Maaş Hesaplamada prim neden kesilmiyor.

5434 sayılı kanun MADDE 14– (Mülga: 31/5/2006-5510/106 md.) (8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı Kanunun hükmüdür.) Ay başlarından sonra vazifeye girenlerin o aya ait eksik aylık veya ücretlerinden kesenek alınmaz. Ay başlarından sonra vazifeden ayrılanların eksik aylık veya ücretlerinden tam...
  34. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli memur rapor kesintisi

Genelgede raporla ilgili bir detay yok idari izinli sayılanlar fiili çalışmış sayılır. Rapor alan personelin idari izinli sayılcağına dair bir detay olmadığından ve bununla ilgili ayrı bir düzenleme olmadığından biz rapor alan personellerden ücret düşümü yapıyoruz. Uygulamamız bu yönde...
  35. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Ödemesi yapılmış Bildirgesi Kanuni üst Sınıra takılan İşçinin Fazla Oluşan SGK Ödemesi

Yönetmelikte değişiklik yayınladıklarından ve muhtasarla da ayrıca prim bildirim ve ödeme süresi yayınlandığından olsa gerek işveren uygulama tebliğinide değiştirmemişlerdir veya unutmuşlardır. Zaten kanun ve uygulanmasına ilişik yönetmelik bizim için yeterli. Ben işveren uygulama tebliğ...
  36. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Ödemesi yapılmış Bildirgesi Kanuni üst Sınıra takılan İşçinin Fazla Oluşan SGK Ödemesi

Güncel hali SGK sayfasında ayın 23. Olarak bi sıkıntı görünmüyor. Resmi gazetede aramalarda çıkmıyor bazen ilgili maddede değişiklik olduğundan değişikliğe ait karara bakmak gerektirir. SGK İŞVEREN YÜKÜMLÜLÜKLERİ 18 şubat 2017 tarihinde muhtasar beyanname verilmesi ile ilgili resmi gazete...
  37. Süleyman Kambuk

Aynen genel bütçe muhasebenin sisteminide az çok gördüğüm bildiğim için bu kadar farkı ayıracakları bir satem olduğunu düşünmedim. Manuel ayrı bi işlem yapıcaklar sanırım. Ondan özellikle sormak istemiştim. Saymanlıkta bana soracağından karşılıklı iletişime gireceğiz ön bilgi alayım dedim. Artık...
Geri
Üst Alt