Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Sistemsel Sorunlar Hys Ödeme Emri Düzenleme Güncelleme Hatası

daha biz KBS den gerçekleştirme görevlilerini geçemedik bazı birimlerde :lollol:
  2. Süleyman Kambuk

Sistemsel Sorunlar Hys Ödeme Emri Düzenleme Güncelleme Hatası

HYS üzerinden gün içinde ödeme emri belgesi düzenleyen var mıdır.? Sunucu iç hatası vermekte. Muhtemelen genel problem gibi yine de sormak istedim. Ödeme emri belgesi düzenleyemiyoruz.
  3. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü Yurtiçinde Verilecek Gündeliklerde Hangi Tarih Esas Alınır?

konuda tam emin olmamaklar birlikte harcırah kanunu şu maddesinde atandıkları tarihi baz almış. konu aynı olmasa da ödeme esaslarında bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
  4. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü 657 Memur 7 Günü Aşan Rapor Kesintisi Tahsil Süresi

konu cevabı aslında net. raporu aldığı dönemde kesilmesi gerek. Ancak maaşlar peşin ödendiği için izleyen ilk ayda kesilmesi doğru olandır. Gecikmeler tüm kurumlarda oluyor, olacaktır da. Önemli olan en kısa sürede rapor kesintisinin yapılmasıdır.
  5. Süleyman Kambuk

Tartışma Ön Mali Kontrol Formları

kendi klasörümüze bordro dökümü alıyoruz ne olur ne olmaz diye. sistemler silinir gider diye. sonuçta bordroda hemen hemen her şey mevcut.. tasarruf tedbirleri genelgesi bu sebeple çıktı sonuçta :D
  6. Süleyman Kambuk

hayır kbs eki belgelerin çıktı alınmayacağına dair maliyenin yazısı var. kbs dışında oluşan belgeleri sadece ekine ekliyoruz.. ayrıca gerçekleştirme görevlileri de kontrol ettiği evrakları gösterir bir belge eklemesi gerekiyor.
  7. Süleyman Kambuk

evet 2026 itibariyle bizde gerçekleştirme görevlilerine siz eklemek zorundasınız diye belirttik. mys den bizim işlemler bittikten sonra ekleyecekler. ilgili yönetmeliğin 6. maddesine göre; (6) Harcama birimlerinde ödeme emri belgesi ve eki belgeler üzerinde ödeme emri belgesidüzenlemekle görevli...
  8. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı Hk

aynı gruba eklendiği resmi gazeteyi biliyorum. sadece grup olarak yeri yoktu belli değildi. zam ve tazminat kararnamesine eklendi. o kadar. aynı cetvelde yer alsalar da müdürlere verilen 20 puan amir vasfındaki şube müdürü sayman vb. ünvanlara verildi toplu sözleşme ile. isimler tek tek...
  9. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı Hk

Hangi cumhurbaşkanı kararı varsa atar mısınız.? Bir tane karar vardı sadece cetveldeki sırası belli olmuştu ondan mı bahsediyorsunuz acaba.? Yanlışım yoksa bir 1. Derece için 135 uygulanması gerekiyordu şuan 10 puan eklendi 145 oldu diye biliyorum. Bizde uygulama bu yönde. Daha önceden 20...
  10. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü Özel Hizmet Tazminatı Güncellemesi Hk.

merkezden ilave puan yerine cetveli güncelliyorlar. tekrardan değişiklik yapmanıza gerek kalmayacaktır muhtemelen. örneğin 100 puan +10 ile 110 olacaksa ister siz istisnadan 110 yapın ister maliye cetvelleri güncellesin değişmez. 110+10=120 olmaz. maliye cetveldeki ünvana ilişkin değeri güncelliyor.
  11. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü Özel Hizmet Tazminatı Güncellemesi Hk.

Tek tek istisna alanından eklemek gerek geç kalmamak adına. cetvellerle ilgili çağrılara sanırım yoğunluktan dönüş yapmıyorlar. Benimde pazartesi açtığım çağrı daha cevap gelmedi. 900 tane personelin ek ödeme özel hizmet bazında tek tek kontrol ettim. 400-500 kişi değişiklik yapmışımdır elden.
  12. Süleyman Kambuk

Evet tuğrul bey bu yüzden ocak ayında kesinti yapacaksak kbs çok ufak bir rakamda olsa. Ocak ayındaki tazminatlardan aldığından Fazla kesiyor. Aralık ayı verilerinden kesse sorun yok. O yüzden bu dediğim yöntem uygulanabilir. Bende uygulamıyorum bizdede ufakta olsa fazla kesilmiş oluyıor ama...
  13. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Kbs Raporlarında Personelin Ad Ve Soyadının Ayrı Ayrı Listelendiği Alan Var Mı?

Burası sanki birleşik veriyor diye hatırlıyorum ama yarın tekrar bakıcam çok teşekkürler bilgi için
  14. Süleyman Kambuk

Aralık döneminde alınan raporları Diğer çeşitli gelirler olarak kesinti yapmak daha doğru olacaktır. Fakat 14 günlük farkına da dikkat etmek gerek. Ocakta çok ufak bir rakam fazla kesiliyor malesefki. birçok kurum uygulaması kbs rapor kesinti ekranında yapılması yönünde ilerliyor. Alternatif...
  15. Süleyman Kambuk

Tartışma 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Değerlerden kesin eminseniz İstisna kısmından isterseniz yapılabilir.
  16. Süleyman Kambuk

Maalesef sağlık hizmetler sınıfını ayrıntı bilmiyorum. ama büro bankacılık kolunda çalışan sağlık hizmetler sınıfına 10 puan ilave edilmesi gerekiyor. biz 10 puan eklemesi yapacağız. sağlık hizmet kolunda olanlar varsa onların farklı olabilir.
  17. Süleyman Kambuk

doğrudur. silahlı ise 91 bizde de uygulama bu yönde maliyede silahsız olarak artırmış zaten silahlıları biz belirliyoruz.
  18. Süleyman Kambuk

kbs silahlı personeller için cetveli eklememiş. o yüzden sizler 4b sözleşmeli için elden istisnadan değiştireceksiniz. 70 puansa silahlılarda 70+21 = 91 puan olacak şekilde ayarlarsınız. silahsızsa 8 puan eksik şekilde yaparsınız.
  19. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Kbs Raporlarında Personelin Ad Ve Soyadının Ayrı Ayrı Listelendiği Alan Var Mı?

teşekkürler ilgi alakanız için ancak; 3-4-5 ismi olan personel sayımız baya fazla o yüzden ilgili birimlere doldurtacağım bunu. Bu taktiği bende kullanıyorum 3 ve fazlası olanı da tek tek ayırıyordum. ama sayı fazla olunca birimlere sorumluluğu paylaştırdım.
  20. Süleyman Kambuk

eskiden bende hatırlıyorum öyle bir şey olduğunu ama. hemen hemen birçok rapora baktım göremedim.. Banka değişikliği olacak banka mail istiyor. birimlere yaptıracağım artık. Harcama Birimleri kendileri doldursun
  21. Süleyman Kambuk

malesef tuğrul bey exel oalrak bende ayırabiliyorum ama 2 isim 2 soyisim olanları yine tek tek kontrol etmek zorunda kalıyoruz. bu şekilde çk personel var. KBS den sıralı veri varsa diye konu oluşturdum. yinede teşekkürler. exel üzerinden biraz eksiklikler oluyor illaki
  22. Süleyman Kambuk

KBS raporlarından personel için adı ve soyadının ayrı ayrı olduğu bir liste alacağımız alan var mıdır..? varsa atar mısınız.?
  23. Süleyman Kambuk

maliye bakanlığı değiştirmemiş henüz ama 1. derece için 135+10 =145 puan olması gerektiğini düşünüyorum. bununla ilgili cetvel düzeltmeleri için çağrı açtım.
  24. Süleyman Kambuk

evet istisnadan siz yapın ve çağrı açarak cetvelleri güncelletin.
  25. Süleyman Kambuk

maddedeki 3. paragraftaki ayrıca ilave edilir kelimesi gözümden kaçmış. şuan şüphe kalmadı kesinlikle..
  26. Süleyman Kambuk

şeflerin puanları şu maddedeki duruma göre kesin olarak 92 olacak. maliye çağrıma cevap vermedi ama ilgili birimden netleştirdim. 92 uygulamakta bir sakınca yoktur. Zahid ŞEF
  27. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü İdari Büro Görevlisi Ile İdari Destek Personelinin Ek Ödemesi

sorunun içinde cevapta var aslnda. ilgilinin atamadaki değerlerini abz almanız gerek. kbs ye ünvan olmadığınız için idari büro görevlisi girmişsiniz. ancak özlük hakları büro personeli ise bu ünvan üzerinden işlemleri yapmanız doğru olacaktır. ayrıca çağrı açarak ünvan kodu ekletebilirsiniz...
  28. Süleyman Kambuk

Gündem 2026 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

KBS katsayıların olduğu sayfayı kapatmış... değişiklik yapma durumları olabilir. takipte olalım.
  29. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü Programcı/Çözümleyiciler İçin Teknik Hizmetler Puanları Kbs’de Neden Eksik Uygulanıyor?

10 puan verilmesi gerekiyor programcı ve çözümleyiciye ilave olarak çağrı açarak cetvel güncellettirmeniz veya şuan için istisnadan güncellemeniz yeterli olacaktır.
  30. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Kısa Vadeli Sigorta Kolları Malüllük Yaşlılık Primi İşveren Değişiklik Resmi Gazetede

aralık dönemine ait bildirgelerde değişiklik yok. Ocak döneminden geçerli.
  31. Süleyman Kambuk

Tartışma Personel Ödemeleri 2026 Yılı Yeni Yıl İşlemleri Uygulama Kılavuzu

bende maliyeye soruyorum. cevaptan haberdar ederim. yanlış yapmayalım da. sonra düzeltmesi de bizlere kalıyor. mağduriyet olduğu açık ama uygulamaya bakalım.
  32. Süleyman Kambuk

KBS den güncellemişler ama inşAllah geri almazlar. Ayniyat saymanında da aynısını yapmışlardı. maddeyi okuyorum okuyorum birçok kez. Yararlanamayacağını düşünüyorum. 2016/10344 sayılı zam ve tazminat kararnamesi ; Anılan Karar kapsamında yararlandıkları tazminatlara (60puan ) veya 375 sayılı...
  33. Süleyman Kambuk

3 sayılı cetvelden alan şeflere verileceği yazıyor c kısmında kısaca özel hizmeti 44-45 puandan yararlanan şeflerin alacağını söylemekte. genel bütçeli kurumlarda bu orandan maaş alan yok diye biliyorum. kit kurumalrda olabilir belki. malesef ki. 60+22=82 puandan alan şeflere bir ödeme...
  34. Süleyman Kambuk

1,388923 sallamıştım tutturamadım :lollol:
  35. Süleyman Kambuk

enflasyon verilerine göre zam oranları işçi ve memur için şu şekilde oluşmaktadır.
  36. Süleyman Kambuk

maaş incelemeve kontrol dökümlerinde ek ödemeyi rapor veriyor ordan kontrol ettim. ek ödemedegeçmiş aydaki oranı görebileceğim kısım yok gibi malesef. ancak özel hizmet tazminat raorunda ise aralık ayındaki tazminat ile ocak ayında kbs nin güncellediği tazminatın güncel hali var.. bu raporlar...
  37. Süleyman Kambuk

Tartışma Toplu Sözleşmenin 66. Maddesinin Uygulanması Hakkında; Maaşında Taban Aylık Olmayan Personelin Uygulaması,

bu şekilde diye düşünüyorum da rakamlar kafamdaki sallamasyon teoriden dolayı. gerçek çıkarsa bu rakamlar olabilir. yarınki aylı enflasyon 0,95-0,97 arası bir rakam mı çıkacak bekleyelim..
  38. Süleyman Kambuk

çoğu personellerde eksiklik var. o yüzden tek tek kontrol etmekte fayda var. ben bugün 900 küsür personelin ek ödemelerini kontrol ettim eksiklikleri tespit ettim. yarın güncelleyeceğim. ardından da özel hizmet tazminatı kontrol aşamasına geçeceğim. MAliye zaten Harcama Birimlerinin...
Geri
Üst Alt